Vi trenger deg i Fagernes!

5 Responses

 1. Tarjei sier:

  I eller på Fagernes?

 2. Tommy H sier:

  «På» i innlandet, og «I» ved kysten…barnelærdom! 😉

 3. Atle G sier:

  på i innlandet og i på kysten – høres logisk ut 😉

 4. Ole Chr Moen sier:

  OSS stiller 7 lag på Fagernes. Den største overraskelsen er ikke at Jan Gustafsson er med på OSS 1, men at Simen Agdestein topper vårt seniorlag, OSS 5. Simn har vært eneste medlem i NTG’s sjakklubb, og ble gitt dispensasjon for overgang, slin at han kan få litt spilletrening til Landsturneringen i Sandefjord. Nå vil han også være kvalifisert for å spille for OSS i Europacupen for klubber i Israel til høsten. Vi vil da ha et av de sterkere Vesteuropeiske lagene, men lagene fra øst er utilnærmelige. For OSS er NM for lag først og fremst en sosial samling, i en tid da internettsjakk gjør det vanskeligere å møtes i klubben.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.