San Sebastian 2012

9 Responses

  1. Ole Chr. Moen sier:

    I tredje runde spiller Andreas Moen hvit mot IM Moreno. Seier gir IM-tittel. Eter 28 trekk synes det som om han har skaffet seg en fordel i et sluttspill med tårn og spinger mot tårn og løper. Torbjørn Hansen tapte mot en svakere spiller i andre runde, ellers ser det bra ut for de sterkeste norske deltakerne. Du kan følge en rekke partie direkte, gå inn gjennom bergensjakk.no.

  2. Åsmund Hammerstad sier:

    45 Se2 h5 spilt. Etter bruddet 46 f5! som og ble raskt spilt så vinner nok Andreas greit da en av båndene går inn og blir dronning.

  3. Åsmund Hammerstad sier:

    Der ga motstanderen til Andreas opp. 1-0. Gratulerer så mye med IM-tittelen!

  4. Ole Chr. Moen sier:

    Andreas vant i tredje runde, og skal dermed ha kvalifisert seg for IM-tittelen.

  5. Gratulerer til Andreas med en velfortjent IM-tittel.

  6. Henrik W sier:

    Gratulerer! Da Atle ble IM bestilte vi en grønn marsipankake med den treffende teksten «IM». FM Dannevig måtte nøye seg med en muffin… Dette sier jo noe om hvordan du nå kan behandle FM Moen!

  7. Gunnar Stake-Larsen sier:

    Gratulerer Andreas! Alle som kjenner deg vet at du har hatt dette nivået inne lenge. Vi venter på GM inntegning!

    Gunnar

  8. Ole Chr Moen sier:

    Andrwas apikte remis i oveekant i fjerde runde mot eb cubanee med 2468. I femte runde er det nordmenn på 1. 2. og 6. bord. Fllg med gjennom Bergens uforlignelige nettsted. Andreas forteller at de ikke har internettdekning i San Sebastian.

  9. Helge Nordahl sier:

    Gratulerer, Andreas!

    Jeg husker at du for noen år siden spurte meg hvordan man går fra 2200-spiller til IM. Jeg tror ikke jeg hadde noen særlig gode råd, men det virker som du fant ut likevel. Hvis du derimot trenger hjelp til å finne ut hvordan man går fra sterk IM til elendig IM tror jeg at jeg av erfaring kan gi deg et par råd 🙂

Legg igjen en kommentar til Joachim Solberg Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.