Her spiller Magnus skjorta av oss i blindesimultan

Tarjei

Administrator på denne siden.

14 Responses

 1. Ole Chr Moen sier:

  En strålende forestilling! Juniormester 1973, Viggo Guddahl, var den som klarte å vinne mot verdenseneren i en krevende bøindaimultan over ti bord. Tett luft og varme fra prosjektørene gjorde Magnus utspilling av unge lovende mestere enda mer imponerende. Sebastian, Maud og Tarjei fikk remis.

 2. Leif E sier:

  De over 100 fremmøtte i OSS ble vitne til en høytidsstund ikveld. Magnus har stålkontroll i samtlige partier. Maud svarte verdensvant på perfekt american-english på spørsmål etter sin remis. For de som lurer på hva bøindai-simultan er, er det bare å følge med på 60 minutes fremover:)

 3. sjakkfan sier:

  Legendarisk øyeblikk da en blind Magnus må forklare en seende Aryan hva som er riktig stilling. Takk for et fantastisk show!

 4. Leif E sier:

  Individuelle resultater fra blindesjakk-simultanen:

  Magnus – Tarjei Joten Svensen remis
  Magnus – Maud Rødsmoen remis
  Magnus – Viggo Guddahl 0 – 1
  Magnus – Gunnar Stake Larsen 1 – 0
  Magnus – Lars Oskar Hauge 1 – 0
  Magnus – Jon Børresen 1 – 0
  Magnus – Aryan Tari 1 – 0
  Magnus – Tor Wetle Hoem 1 – 0
  Magnus – Armin Gholami 1 – 0
  Magnus – Sebastian Mihajlov remis

  En stolt Viggo kunne sikre seg Magnus sin signatur på noteringsskjemaet etter partiet. Verdenseneren likte åpenbart ikke å tape et parti og lot sin vrede gå ut over de øvrige deltakerne. Fremdeles har Djurhuus norgesrekorden på 13 blimdepartier, men Magnus tar opplagt denne hvis han ønsker.

 5. Kristian T sier:

  Fin kveld i klubben i går, ja! Magnus var imponert over oppmøtet. Vi andre var imponert over spillet hans. Storseier i blindsimultan mot ti sterke spillere er imponerende, ikke minst etter rett etter en lang sjakkturnering i London med krevende hjemreise. Dette var en god oppladning til julebordet på fredag!

 6. Anders Iversen sier:

  Sterkt resultat av Maud Rødsmoen.

 7. Kenneth sier:

  Noen sjansje for at partiet til Viggo legges ut, eller hvertfall avslutningen? 🙂

 8. Leif E sier:

  Kenneth: Følg med på nettavisen.no/sjakk så kan det hende at ditt ønske innfris 🙂

 9. Ole Chr Moen sier:

  Parallelt med filmseansen i bridgerommet ble det avviklet en 11 runders lynturnering med 19 deltakere i ytre rom. Martin Valla vant et halvt poeng foran Ørnulf Stubberud, som turneringslederen velsignet med fem sorte i de første rundene.

 10. Magge sier:

  Tusen takk!

 1. 12. desember, 2011

  […] Oslo Schakselskap melder at Magnus i morgen skal spille en del lynsjakkpartier mot tilfeldige, mens 60 Minutes filmer på full maskin. Start kl 19! Les mer hos Oslo Schakselskap. […]

 2. 20. desember, 2011

  […] Forrige tirsdag spilte Magnus Carlsen blindsjakksimultan i Oslo Schakselskap, mot 10 spillere samtidig. Magnus så ingen av brettene, mens de han spilte mot fikk se på brettet. Blant motstanderne var sterke mesterspillere. Carlsen imponerte stort, vant 6 partier, spilte 3 remis og tapte 1. Mer om blindsjakksimultanen hos Oslo Schakselskap. […]

 3. 17. februar, 2012

  […] fikk storfint besøk da hele 60 Minutes-crewet var på besøk i klubben 13.desember i fjor for å lage et innslag om verdensstjernen. De hadde fulgt Magnus over en lengre […]

 4. 20. juni, 2013

  […] spille skjorta av flere av oss i blindesimultan. Mot 10 sterke spillere vant han 7½ – 2½. Saken vi publiserte på våre hjemmesider er stadig en av de mest leste […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.