USA revansjerte fjorårstap i lagmatch over åtte bord

Tarjei

Administrator på denne siden.

8 Responses

 1. Kjersti Rødsmoen sier:

  Hei

  Oppdatering:
  Christiane Moen går inn for Anita Gholami.
  Tvi-tvi

 2. Hei, hvor en linken til LIVEOVERFØRINGER ?

 3. Tarjei sier:

  Jon Ludvig har vunnet over Marc Arnold i 1.parti. Getz-Gershenov falt dessverre ut av live-overføringen.

 4. Tarjei sier:

  USA vant matchen 9,5-6,5 til slutt. Oppdatert rapport kommer senere.

 5. Sjakk entusiasten sier:

  Jeg syntes d var litt rart at ikke sebastian gholami aryan eller stubberud er md .??men eg er overrasket over hvorfor spillere på 1400 og 800 (gammeltvetd grønn og Moen sunthalingam ) får spille istedenfor spillere på 1500-2400. ???ENIGE. PS jeg synes for al del at de fire nederste bordene er veldig flinke men de er hanske lit unge??!!! Fm Getz- gershenov 0-1. Hvordan fikk nikko d te

  • Atle sier:

   Det er klart at OSSU ville ha vunnet suverent med toppet lag. Men for en gangs skyld var vel ikke poenget å vinne, men å skape en jevn match. USA måtte jo dessuten låne Ulrik og Maud, så dette var på ingen måte en offisiell match, men et hyggelig arrangement.

 6. Ole Chr Moen sier:

  En rask gjennomlesning av deltakerlistene til Landsturneringen i Njårdhallen viser at det foreløpig er 46 deltakere fra OSS i NM. Jeg har da tatt med Øystein «Slegga» Olsen, som har meldt seg på i Senior som «tidligere OSS», og håper han melder seg inn igjen. GM Leif Erlend Johannessen er sterkest av våre. Vi har ti deltakere i Senior A og i alt 15 i ungdomsklassene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.