En Oslomester må ha mer enn flaks

Sylvia Johnsen

WFM

5 Responses

 1. Kristian T sier:

  Det er godt å se at OSS gjør nærmest reint bord i denne turneringen 🙂
  Gratulerer, Daniel og Svetoslav, og gratulerer alle andre som har sittet innendørs og spilt gode trekk i finværet.

  For oss andre tyder alt på at dette var en tett og spennende turnering. Jeg benytter anledningen til å takke Sylvia og Tarjei for at de tok på seg arrangementet. Turneringen ble også eksemplarisk dekket her på hjemmesiden. Bra jobba!

 2. Tarjei sier:

  Takk, Kristian!

  Det gikk stort sett ganske bra, fint å få overført noen av partiene direkte også, selv om batteriene på brettene fikk problemer til 5.runde.

 3. Korreksjon: Steinar Beddari, årets Oslomester i Gruppe B er fra SK 1911.

  Altså ingen storeslem for OSS. Dog må sies, Inge Harkestad fra OSS og uten ELO gjorde en flott turnering og endte på en hederlig andreplass.

 4. Svetoslav Mihajlov sier:

  Jeg benytter anledningen til å takke Sylvia og Tarjei for denne flotte turnering!
  Det er sant at jeg var veldig nær å vinne både Klubbmesterskapet og Oslo-mesterskapet, men jeg hadde bare uflaks. Jeg er ikke lykkeseiler. Først i siste parti i Klubbmesterskapet mot H.Harestad var jeg lett vunnet på slutten med to bønder over og par løpere, men bukket i et trekk i tidsnøden. I Oslomesterskapet kunne jeg vinne enkelt siste parti, hvis jeg hadde spilt trekket De7. Men i sluttspillet – computeren ga bare 0.30 for meg når jeg tilbydde remis i siste runde mot Stenersen. Sluttspillet var også veldig komplisert og jeg ville ikke gjenta samme situation som på torsdag mot Hans Harestad. Derfor tilbydde jeg remis i en uklar stilling. Jeg visste heller ikke om jeg hadde dårligere kvalitet enn Daniel hvis han hadde vunnet. Men Daniel vant siste parti og ble Oslo-mester. Gratulerer!

 1. 22. mai, 2011

  […] Les mer om arrangementet på Oslo Sjakkselskaps egne nettsider. […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.