Nicolai mot IM-tittel

Tarjei

Administrator på denne siden.

5 Responses

 1. Ole Chr Moen sier:

  OSS har i dag følgende internasjonale mestere i medlemsstokken:
  Arne Zwaig, Arne Vinje, Terje Wibe, Bjørn Tiller og Atle Grønn. En foryngelse er absolutt på sin plass. To av våre IM’er er gått bort; Olaf Barda og Svein Johannessen, som var Norges to første internasjonale tittelholdere.

 2. Tarjei sier:

  Gratulerer til Nicolai! Jeg visste han ville klare det!

 3. Nicolai sier:

  Takk for tilliten Tarjei! og takk til OSS for stadig støtte. Jeg er meget fornøyd med turneringen, til tross for at jeg hadde tatt GM napp med seier i 9ende runde ifølge Ludvig’s beregninger. Jeg håper jeg håper jeg kan innfri i Fagernes Ole Chr:)Dobbelt så hard jobbing fremover!

 4. Svetoslav Mihajlov sier:

  Gratulerer so mye Nicolai !! Husker du var jeg sa til deg før turneringen i Franrikke ? Jeg var ganske sikker på at du ville klare dette ! Bare sats på sjakken framover ! Jeg tror at du kan bli Norge’s neste store sjakkstjerne !

 5. Carl Peter sier:

  Imponerende!! Og gratulerer!

  Regner med at du satser på et av de øverste bordene til 2014 (den turneringen oppe i Tromsø da…)

  Hilsen
  Carl Peter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.