Aryan Tari er norgesmester

Tarjei

Administrator på denne siden.

1 Response

  1. Jeg vil gjerne benytte anledningen her også til å takke alle for samværet under NM for ungdom som også introduserte det flotte «Norges nye sjakkhotell» Quality Hotel & Resort Fagernes. Ja, dette er stedet for påskeferien i 2011 med Det åpne NM og andre turneringer i Norsk Sjakkfestival. Åtte stormestere er nå klare for A-gruppen, derav Leif Erlend J og Kjetil Lie fra arrangørlandet og også OSS-er Emanuel Berg og Moss-er Normunds Miezis. Se, og meld deg på, på hjemmesiden festival.sjakkweb.no
    mvh Øystein B

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.