Massakren på Chinatown

6 Responses

 1. Ole Chr Moen sier:

  OSS VI vant 2,5 – 1,5 på Modum. I år har laget passert 40 år, og nærmer seg snart 50 i samlet alder.

 2. Leif E sier:

  På tirsdag kan du selv få prøve deg mot Emanuel i høstlyn. Undertegnede tar også sikte på å delta. En spesialplass er forbeholdt Henrik og Pocket Fritz 4.

 3. Henrik W sier:

  Finnes det en krisetelefon for skambankede telefoner? Det er åpenbart at også «lille hjernen» nå trenger psykiatrisk behandling.

 4. Tommy H sier:

  Utrolig parti! Men jeg mistenker herr Wrangell for å stille med en heller dårlig versjon av Fritz…dvs, dårlig maskinvare. Selv har jeg den på en HD2 med Rybka kjørendes, som sikkert ville gitt bedre motstand…nok sagt om det. Det interessante: jeg spiller samme åpning som hvit for tiden, og etter Emanuel sin 8.Sf3 lurte jeg endel. (8.Sh3 er mye bedre…etter min bok hehe), men kanskje Emanuel ville kjøre P_F litt ut av teori?

 1. 10. november, 2010

  […] ronderna under den gångna helgen. Efter detta har det dykt upp ett trevligt inlägg på klubbens hemsida, som redaktören valt att rubricera som "Massakren på Chinatown" men det handlar till största […]

 2. 10. november, 2010

  […] tre ronderna den gångna helgen. Efter detta har det dykt upp ett trevligt inlägg på klubbens hemsida, som redaktören valt att rubricera som ”Massakren på Chinatown” men det handlar […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.