Jon Ludvig imponerer

3 Responses

 1. Ole Chr Moen sier:

  Gratulerer! Vi ønsker jo at våre svenske brødre skal gjøre det bra, men ikke mot OSS. Ratingprestasjonen er fortsatt over forventet – i begge matchene hittil.

  For begge våre lag vil deltakelsen i en turnering som teller en stor del av verdenseliten være en viktig erfaring. Siden det er lagpoengene som teller er det alltid håp om å vinne enkeltmatcher. Jeg setter en tier på at vi unngår sisteplassen blant de 14 lagene i kvinneklassen!

  Det er også grunn til å gratulere Asker med storseieren mot Cardiff, som hadde et lag som slett ikke var dårlig. Hvis OSS ligger høyt oppe etter fire runder, og deretter møter topplagene, risikerer vi å dumpe nedover på listene, mens Asker kan få den motsatte kurven. Den tid den sorg, vi klarte oss godt med et lavt rangert mannskap i fjor.

 2. Ole Chr Moen sier:

  Se omtale av Hammer blant de 100:
  http://www.nrksport.no/sjakk/1.7364009

 1. 20. november, 2019

  […] for laget. Men ingen kan ta fra Jenkins er at det var han som sponset og sikret at klubben stilte Norges første kvinnelag i ECC 201o slik at vi fikk den første lagseier fem år senere. Ingenting av dette ville skjedd uten gaver […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.