Tore Jan Nilsen er død

5 Responses

 1. Lei Øgaard sier:

  Jeg kjente Tore Jan helt fra midten av 60-tallet. Han var borte fra klubben en 20-års-tid fra 70-tallet, men var ofte å se i klubben de siste årene. I den senere tid hadde vi en del kontakt med felles interesse i OSS-historie. I den forbindelse holdt han på med en omfattende registrering av data om de selv miste detaljer i sitt databasesystem i Access. Han var en meget talentfull mesterspiller som antagelig kunne kommet adskillig lenger om han hadde satset på det. Men han fikk i vært fall med seg et Lyn-NM foran en stor del av eliten. Han vil bli sterkt savnet i OSS.

 2. Atle G sier:

  Tore Jan var borte fra klubben en del år (ca. fra 1990, tror jeg), men han var aktiv langt ut på 80-tallet. Da jeg begynte i klubben i 1983, fikk jeg straks god kontakt med Tore Jan. Jeg likte studiene hans og måten han formidlet dem på. Man skjønte med en gang at Tore Jan var en gangske dyp sjakkspiller. Tore Jan og Bøckman utgjorde til tider et slags verbalt radarpar. Da han kom tilbake til klubben på 00-tallet, var det meste som før: gode studier og en god kommentar.

 3. Husker Tore Jan og andre som nevnes. Topp som menneske og sjakkspiller. Sender samtidig en varm hilsen til alle jeg traff i min tid i oss. Jeg spilte i lokalene så sent som i vår.

 1. 28. november, 2010

  […] Jan Nilsen døde 5. oktober.  De siste årene la han ned et stort arbeid med å utarbeide statistikk over styre og medlemmer […]

 2. 26. november, 2020

  […] Tore Jan Nilsen døde i oktober 2010, og det ble omtalt her. […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.