NM for lag i Drammen (Bilder fra første runde under artikkelen)

2 Responses

  1. Helge Nordahl sier:

    OSS har alltid prioritert denne turneringen og har en stor del av æren for at NM har vokst og i år har hele 43 deltagerlag. Imponerende at dere også i år stiller så sterkt. Så får vi se om det er plass til andre lag helt øverst på resultatlisten 😉

  2. Atle G sier:

    (Hyggelig å se deg ved brettet igjen, Helge) Det ble et veldig vellykket NM for alle våre 6 lag. Gratulerer til Ole Chr. som feiret dagens fødselsdag med glimrende lagledelse – som alltid – og ny norgesmestertittel (som vanlig)! Kristian reddet oss i mange nøkkelmatcher denne gangen. Emanuel og Leif Erlend visste vi jo at var gode ;-). Andrelaget leverte også varene, spesielt nedover på bordene. Ellers må vi gratulere jentelaget spesielt – de gjorde en fantastisk prestasjon og endte til tross for ratingen endel høyere plassert enn våre navngjetne og fryktede miniputter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.