Velkommen til høstlyn tirsdag 24. august

1 Response

  1. Atle G sier:

    Det ble en vellykket start på høstlyn med 11 ivrige deltakere. Daniel Kovachev fortsatte sin seiersrekke fra sommerlyn og vant med 9 poeng foran Atle Grønn 8,5 og Bjørn Tiller 7,5. På fjerdeplass fulgte en norsktalende aserbajdsjaner med rating på 2250. (Han er for øvrig interessert i å være med i klubbmesterskapet). B-gruppa ble vunnet av Tormod Claussen foran Eskil Ekeland Grønn. Høstlyn blir forhåpentligvis et fast innslag hver tirsdag utover høsten, noe gårsdagens deltakere også ivret for. Møt opp! Særlig ønskes velkommen flere spillere under 1750.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.