Tommy på topp og annet klubbnytt

3 Responses

 1. Atle G sier:

  Artig å se igjen Tollboden og Hasselberg. Tror Tommy hadde likt å spille mot dem. Tollboden hadde det i hvert fall i kjeften – i sin genre var han uovertruffen. Mens jeg har ordet: Mine forsinkede gratulasjoner til Willy!!

 2. Hei Atle!
  Takk for vennlig hilsen – jeg gleder meg til snart aa se deg og alle de mange gode fjes fra vaar private Hakkebakkeskog!

 3. Tommy H sier:

  Takker for oppmerksomheten! Selv er jeg temmelig overrasket over prestasjonen, men det var godt at det endelig løsnet litt etter en begredelig vårturnering 🙂
  For å kommentere partiene mine, synes jeg det er spesielt interessant at i alle hvitpartiene mine, fikk jeg en fordel etter Lxf7+ -og det med 3 forskjellige gambitåpninger! Ikke ofte det skjer tror jeg 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.