God gammeldags lynturnering

3 Responses

 1. Willy L. Olsen sier:

  Grunnet stor aktivitet ut i «cyberspace» og fra mange andre interesserte ble aarets Knut Boeckman Cup en suksess, ikke bare for vinneren, Inge Sansdal Skrondal, men ogsaa for denne paaskens mange hjemmesittere, som pr. computere kunne foelge de mange spennende duellene som for oss, paa naert hold, utfoldet seg paa skjermen…

  For meg fikk standardhilsenen «god paaske» ogsaa fikk en dypere mening, for med saa mange tekniske framskritt fikk jeg en foelelse at vi som sjakkspillere med ett alle er vinnere!

 2. Atle G sier:

  Pga. litt redigering og opprenskning på hjemmesiden har det falt ut et par momenter. For det første: Turneringen i går var altså selveste KLUBBMESTERSKAPET I LYNSJAKK. For det andre hadde Ole Chr. en kommentar – som vanlig – om at jeg som «turneringsleder, ledet turneringen» fra start til mål. (Det var også svaret Ragnar fikk da han spurte hvem som ledet turneringen – «Atle er turneringsleder»). For det tredje varsler Ole Chr. at vi muligens gjentar suksessen en gang i mai, da feks. som OSS VÅRLYNMESTERSKAP.

 3. Tarjei sier:

  Var ikke meningen å ødelegge rettelsene dine, Atle, det er mulig å legge de inn igjen på nytt slik at det kommer frem at det var et klubbmesterskap 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.