Spenning i det forutsigbare

Sylvia Johnsen

WFM

3 Responses

  1. Leif K sier:

    Henning har nok også sjelden vært så skuffet etter et sjakkparti. Men han var allikevel meget fornøyd med en 9. plass og kjempemessig ratingfremgang til slutt. Tvillingbror Torgeir nøyde seg med en liten ratingfremgang, men også han var godt fornøyd etterpå.

    Ellers takk til OSS for et flott arrangement med mange hyggelige deltakere og fine bilder til.

  2. Takk alle for en morsom turnering.

  3. Ole Chr Moen sier:

    I dag 8. april har VG v/Simen Agdestein et oppslag i sjakkspalten med positiv omtale av KB cup og parti av turneringsvinneren Inge Skrondal. Einar Gausel omtaler også turneringen i sin spalte i Dagbladet, og Rune Djurhuus i Aftenposten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.