Favorittene puster ut

Sylvia Johnsen

WFM

3 Responses

  1. Leif E sier:

    Igjen en meget lesverdig rapport, Sylvia. For øvrig vekslet jeg noen ord med Roger (som etter eget utsagn alltid har interessert seg for filologi) om dagens disputt og han utdypet sitt syn på følgende måte: Regelverket lyder at den som ikke møter opp etter en time, har tapt partiet. Imidlertid sies det ingenting om at spillerne ikke har adgang til å avtale seg vekk fra reglene. En prinsippsak for RU?

  2. Nei, jfr. mobilregelen. En motstander kan mene det er greit med lyd, og turneringsleder dømmer tross det partiet tapt.

  3. Tormod Claussen sier:

    Dersom filologen Roger ikke ringte fra en fasttelefon skal han jo uansett dømmes til tap for bruk av mobiltelefon under partiet. Det er ikke ikke et sjakktrekk av en etablert klubbspiller å ringe turneringsledelsen fra en mobiltelefon etter partiet er satt i gang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.