Medlemsmøte fredag 12. februar

3 Responses

 1. Tarjei sier:

  Når begynner medlemsmøtet? Ser ikke noe tidspunkt der.

 2. Judas sier:

  Byner allti 19.00 pressis

 3. Ole Chr Moen sier:

  Vi var bare ca. 15 medlemmer tilstede for å høre på Morten Sands engasjerte, og for norsk sjakk så viktige, foredrag om FIDE og arbeidet med å få tildelt og forberede sjakk-OL i Tromsø i 2014. Et mulig spillested er en planlagt havneterminal, som vil gi store arealer sentralt i byen.

  Leif Erlend brukte sitt gevinstparti mot Hugo Østerberg fra bedriftsserien sist onsdag til å demonstrere nytten man kan ha av Chessbase.

  Deretter gledet vi oss over innsatsen i eliteserien, og gjennomgikk blant annet en flott angrepsseier av æresmedlem Ragnar Hoen fra det pågående senior-EM i Dresden, hvor i tillegg til Ragnar blant annet Erling Kristiansen, Per Ofstad, Tom J. Johanssen, Richard Wicklund-Hanssen, Jan Svenske, Jarl Ulrichsen og Erland Henrichsen deltar fra Norge. Erling, Per og Ragnar sitter på første bord på hvert sitt lag. I jente-NM i helgen er det med 9 OSS-spillere. Etter to runder leder Jarani Suntharalingam lilleputtklassen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.