Gunnar Jonsrud er gått bort

5 Responses

 1. Tarjei sier:

  Finnes det noen bilder av Gunnar?

 2. Tarjei sier:

  Jeg fant et bilde, men hvem av de er Jonsrud?

 3. Ole Chr Moen sier:

  Gunnar Jonsrud står bak til høyre, ved siden av unge Knut Bøckman. De to som spiller er våre formenn Magne Johannessen og Gerrit Elmenhorst, ellers sitter Willy L. Olsen, Eivind Stensholt og Hans Chr Fotland. Hvem den siste er, som sitter mellom Fotland og Elmenhorst, tør jeg ikke si, men han følger godt med på brettet.

 4. Leif Ø. sier:

  Gunnar Jonsrud var en av våre trofaste medlemmer gjennom mange år og passet perfekt inn i OSS-jargongen med sin underfundige humor. Han var en sterk og jeg vil si belest sjakkspiller, men kan ikke huske han spilt turneringer i OSS etter 1970. Hvor god var egentlig Gunnar? Tror han holdt mesterstyrke, men det er kanskje andre som vet mer om? Han hadde i vært fall sjakklige pedagogiske evner. En av de første jeg ble kjent med i klubben i begynnelsen av 60-tallet var Jonsrud. Vi spilte vel et par uformelle partier som mer artet seg som en belæring, sannsynligvis i Italiensk parti som jeg spilte i min nybegynnerperiode. Han var også en av de ivrigste bakspillerne, enten det var Sjefen eller Dokter’n som var i aksjon.

 5. Den ukjente tilskuer på bilde er Meinert Frantzen. Bildet er av OSS-styret som kom i Aftenposten i forbindelse med 75-års jubileet i 1959.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Better Tag Cloud