Klar seier over Kristiansund

Tarjei

Administrator på denne siden.

1 Response

 1. Ole Chr Moen sier:

  Vi fullførte første seriehelg uten ett eneste tap i de 18 partiene som ble spilt. I tredje runde mot 1911 var vi under et betydelig press, og seieren var ikke klar før røyken var blås bort fra slagmarken ved første tidskontroll.
  Ørnulf Stubberud på sjette bord var den første som vant, men Marianne Wold Haug hadde et betydelig press i midtspillet, før rutinen seiret i fjerde spilletime.
  Nicolai Getz hadde et interessant parti mot Sousa, men lot fisken slippe av kroken i en taktisk betont stilling. Han fikk festet prepet igjen, og gikk gjennom første seriehelg med tre seire. Ørnulf vant de to partiene han spilte.
  Andreas Moen sto meget vanskelig etter åpningen mot Silje Bjerke, men hun valgte å ta en kvalitet, hvoretter stillingen kom i balanse. Tarrasch mente at løperparet og ett tårn var likeverdig med to tårn og løper – i dette tilfellet hadde han rett.
  Leif Erlend presset Torstein Bae, men Torstein holdt ut, og ble belønnet med remis.
  Jon Ludvig Hammer kom godt ut av åpningen i Caro Kann, men Torbjørn Hansen kom inn i partiet etter h3-h4. Heftig tidsnød, som vår helt overlevde.
  Emanuel Berg var sikkerheten selv mot Frode Urkedal, som holdt stillingen lenge, men slet med dårlig tid og et arkiver tårn på g7.
  Neste eliteseriehelg er i januar. Da er nok livesendingene oppe!
  Ellers var dette Akademisk’ store helg. Rune Djurhuus vant et flott angrepsparti mot Nils Grandelius i første runde.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.