Laber interesse for ny GP-variant

Tarjei

Administrator på denne siden.

3 Responses

 1. Ole Chr Moen sier:

  Takk til Atle for konstruktive forsøk. Et deltakerantall på 16 er ikke så ille, neste gang vil dedt bli noen fler. Vi har hatt problemer med å få oppslutning om hurtigsjakk på ukedager. Deltakelsen nå vitner om tillit til arrangøren. Stå på!

 2. Atle G sier:

  Turneringen var en sportslig suksess. Jeg tror mitt resultat er historisk – kanskje tidenes beste turneringsresultat.

  En mulighet som jeg luftet for deltakerne, er å arrangere slike turneringer over to tirsdager i måneden (Ristesund foretrekker onsdager pga. kollisjon med klubbkveldene i andre klubber). En slik hurtig-GP kan da alternere med to lynsjakk-tirsdager. På den måten vil klubben kunne ha et stabilt tilbud hver tirsdag – på sikt vil dette kunne bli et attraktivt tilbud. For mange er det litt mye å sette av to kvelder på rad (tirsdag og onsdag) – i tillegg til klubbturnering på torsdag – derfor vil jeg heller spre turneringen over to tirsdag.

 3. Atle G sier:

  La meg kommentere meg selv: Når jeg skriver «Jeg tror mitt resultat er historisk – kanskje tidenes beste turneringsresultat.», er det altså en slags parodi på alt snakket om tidenes beste ditt og tidenes beste datt; førstemann over ditt og førstemann over datt. Jeg er selvsagt like imponert som alle andre over resultatet til Magnus i Kina – og jeg skjønner godt at pressen må selge historien som tidenes beste et eller annet – men jeg tror det finnes hundre andre resultater i sjakkhistorien som også kan kalles tidenes beste et eller annet – om ikke mine 6 av 6 ovenfor 😉

  La oss håpe Magnus slår Radjabov – da må vi vel ha å gjøre med tidenes sterkeste prestasjon 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.