Eliteklassen – moden for endringer?

2 Responses

 1. oegaard sier:

  Jeg er enig i at det er rart det ikke en gang er til vurdering. Slik det er nå er det alt for mange kvalifiserte til Eliteklassen. Det er naturligvis stas å spille i Eliten, men det kan resultere i at monradtrekningen avgjør de høyeste plasseringene, og det er jo ikke bra. Det beste systemet synes jeg var den gang man hadde en Eliteklasse på 10 spillere, en Kandidatklasse på 10 spillere og en åpen Mesterklasse.
  Men dette opplegget forsvant siden flere i Mesterklassen følte seg «devaluert». Derimot ble det to veldig interessante toppklasser. NSF burde se til Danmark, der har de et langt mer variert opplegg.

  • Ole Chr Moen sier:

   Styret i OSS har ikke realitetsbehandlet de forslagene som faktisk er lagt frem til Kongressen i Bergen. Det er ikke lagt frem noen forslag av vidtrekkende betydning. De som ønsker å være en av våre fem delegater kan ta kontakt med meg på 91558730.
   Øystein Brekkes forslag om å senke juniorgrensen til 18 år har noen gode grunner for seg, men det er også et par motargumenter:
   1. den internasjonale juniorgrense er vel i de fleste sammenhenger 20 år
   2. Med en grense på 18 år, kan vi skyve fra oss noen spillere som er over 18, og som ikke finner seniorklassene svært attraktive å delta i.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.