Den nye David Toska 2 ?

2 Responses

  1. atleg sier:

    Toska var i sin tid en klippe på førstebordet til Bjølsen, der han henviste advokat Abid Raja til fjerdebordet.

  2. Sylvia sier:

    Hvorfor denne evig jakt etter David Toska. Mannen var en kriminell! Og som jeg husker var det mange spillere i samme aldersgruppe som beit bedre fra seg enn hyperaktive Toska. Han var ikke blant de beste, selv om jeg erkjenner at han spilte fine angrep.

    Forbilde å være stolt av er Simen Agdestein: Norgesmester 15 år. Traustere enn de fleste, men all ære til en spiller med pågangsmot utover det vanlige. Simen er et forbilde og det har Magnus Carlsen og Jon Ludvig Hammer forstått. Derfor bygger de derfra og blir sine egne forbilder. Gode forbilder gir gode forbilder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.