Påskefestivalen vel i havn

2 Responses

  1. tarjei sier:

    Det var for øvrig rekordbesøk på OSS sine hjemmesider under turneringen med et snitt på over 2000 unike besøkende hver dag, og rundt 4000 sidevisninger. Søndag 12. april var naturlig nok best, med 2900 unike besøkende fra hele verden. Med tanke på at OSS har ligget på rundt 200 hver dag, er dette imponerende. Live-overføringen trakk selvsagt antall besøkende en del opp, men det er uansett hyggelige tall. En side med oppdateringer på engelsk kunne nok bidratt til enda bedre tall.

  2. leifj sier:

    Jeg vil også nevne Ole Valaker som hadde daglige oppdateringer fra festivalen på Nettavisen, og de siste to rundene dekket GM-turneringen direkte. Dessuten har Rune Djurhuus i Aftenposten omtalt festivalen flere ganger og således bidratt til å skape blest om den.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.