Tap og seier i serieavslutningen

Tarjei

Administrator på denne siden.

1 Response

  1. Ole Chr Moen sier:

    Klubbens lag har klart seg anstendig. OSS 2 ble nr 4 av 10 lag, men kunne med litt glid ha gjort det bedre. Tredjelaget så nedrykkingsspøkelset i kvitauget, men mobiliserte meget bra siste helg, og vant begge kamper 2,5-1,5. En ny lagleder er født i Jon Børresen. Våre to juniorlag klarte seg også bra. OSS IV kom midt i laget, og OSS V ble nr 3 i 4. div. Vi kan allerede nå legge merke til Vålerenga med Arne Danielsen på laget, som vant 4. divisjjon og er meldt inn i NSF med 16 medlemmer i 2009.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.