OSLO SCHAKSELSKAP

BOGSTADVN. 30B , 0355 OSLO, TLF. 22 69 10 31, KONTO 6029.05.03135

 

Velkommen til en ny sjakk-høst!

  Medlemsmøte/Jubileum!
Det er 50 år siden vi flyttet inn i våre enestående lokaler i Bogstadveien. Det er det som danner bakgrunnen for høstens første medlemsmøte, som vi har lagt til fredag 27. sept. kl. 19.30. Altså ikke lenge til.  Alle er velkommen, og ikke minst de av våre medlemmer som husker litt tilbake. Det er åpenbart mye spennende som har skjedd i Bogstadvn. 30, 7.etg.

  Høstturneringen
Høstturneringen starter dagen før vårt jubileum, nemlig torsdag 26. januar kl. 19.00. Fremmøte første gang kl. 18.30. Det henges opp påmeldingslister i OSS. Påmelding kan dessuten gjøres telefonisk til undertegnede (900 74 671 mob/ 67 97 00 67 privat) eller til Sverre Johnsen (22 59 84 01). Turneringsform er avhengig av antallet påmeldte. Start­avgiften i sin helhet går til premiering. Betenkningstiden vil antagelig være 90 min på 40trekk + 30 min på resten. Hovedturneringsleder blir Thor Dannvig

  Andre turneringstilbud
Lynsjakken
på tirsdager fortsetter dessuten ufortrødent framover med start kl. 19:00.
Seriesjakk står også på kartet i høst. Det kommer vi tilbake til når invitasjon foreligger. Østlandsserien er hardere enn noensinne. Vi gjorde det godt i fjor. Serien fortsetter i samme spor som før, i og med at det ikke ble noe av den nye landsomfattende serien nå!

Følg med på oppslagstavlene for opplysning om andre turneringer og arrangement. Følg også med på vår hjemmeside: http://home.no.net/selskap/ med Leif Øgaard som redaktør.

  Sjakkutsalg
Sølvkongen har som dere vet, etablert seg med filial i OSS og fortsetter som tidligere med salg på hovedturneringskveldene.

 

  PS
Gradvis kommer vi nok til å gå over til å sende disse rundskrivene som vedlegg til e-mail til flere og flere av dere. Vi har foreløpig funnet e-mail-adresser til omtrent 25 av våre medlemmer. Men det er fint dersom dere som har e-mail og likevel får rundskrivet på gammel måte, sender adressen deres til formannen: kaiijoha@online.no . For øvrig vil rundskrivene bli lagt u på vår hjemmeside. Følg med, så vil dere alltid være oppdatert.

 

Oslo, 9.september, 2002

Kai Ingolf Johannessen

For styret