Sommerlyn

Sommerlyn

5 Responses

 1. Odd Ristesund sier:

  Hvis en i en enkelt turnering skal foreta en deling i grupper, og dette skillet ikke skal følge det generelle 1600-skillet for sammenlagt premiering , hvordan skal en da kunne beregne sammenlagt-uttellingen for spillerne under 1600? Etter mitt skjønn vil dette ikke være mulig (med mindre en da vekter under -1600-spilere i A-gruppen slik at disse alltid får sammenlagt-uttelling foran B-gruppens spillere uansett scorede poengsummer. Dette virker komplisert og lite oversiktlig).
  Enten må den enkelte turneringer gå som en gruppe, med separat beregning for de under 1600. Eller så må en dele i to grupper, med 1600 som skille hver gang.. At gruppene ved deling kan få ulik størrelse, er noe en i så fall må akseptere.

 2. Anders Høyer Berg sier:

  Hei Odd! Spillere som kjemper om en sammenlagtpremie vil alltid være i samme gruppe. Du kommer altså aldri til å bli skilt fra dine sammenlagtkonkurrenter forutsatt at du holder ratinggrensen 17. juli. Det har for øvrig vært helt tilsvarende annonserte regler også de foregående år, og det har fungert fint både med tanke på avvikling av de enkelte runder og med tanke på kåring av sammenlagtvinnerne.

 3. Odd Ristesund sier:

  Dette hørtes betryggende ut, Vi kan vel da være enige om at formuleringen «Turneringsform, gruppeinndeling og premiestruktur for hver enkelt turnering kan variere, og trenger ikke følge noe skille på 1600.» ikke var den beste?
  Min FIDE lynrating i dag er 1542 (ned fra 1544 i juni) og noen annen rating vil vel ikke komme før i august. Jeg skulle derfor kunne si nå som for 40 år siden: «Den lavere klasse er min klasse».

 4. Jaime sier:

  Hi, I’m a spanish low player, searching some place or tournament for play on saturday. Is possible for me going tomorrow?

 5. Anders sier:

  Hi, the Tuesday blitz tournaments are open for everyone, so you are more than welcome to join.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.