Godt resultat av Ole Chr. Moen i Senior-VM

8 Responses

 1. Kristian Jåtog Trygstad sier:

  Gratulerer med et godt resultat i en knallsterk klasse, Ole Christian! Det var gøy å følge deg underveis, og seieren mot sølvmedaljøren viser jo at du har potensial til det helt store om du fortsetter fremgangen 🙂

 2. Ole Chr Moen sier:

  Takk for hyggelige ord. Leif og Andreas hjalp meg ørlite grann med forberedelsene til noen av partiene. Jeg lærte at hvis du skal bekjempe Caro Kann med fianchettering av løperen til g7, skal du spille Sd2 i tredje trekk, etter å ha avansert sentrumsbøndene. Med det vant jeg i 15 trekk mot D. Vinke fra Finland.
  Per Ofstad deltok i sitt 89. år, og ble belønner med et diplom. Ingunn og Kjetil Strand var hans gode hjelpere. Erling Steigum er nok ikke helt fornøyd, men blitt trolig å se med sim kone på medlemsmøtet 17. november, der Atle og Simen har hovedrollene.

 3. Tamas Dienes sier:

  Gratulerer med fantastiske resultatet! Dette partiet var i Aftenposten forrige uke. Kjempebra, vi er stolt av deg!

 4. Sylvia Johnsen sier:

  Ja, flott at du holder koken!

 5. Jone sier:

  Gratulerer, Ole Christian!

  Atle nevner John Nunn i boken om Simen: «Han var som 15-åring den yngste studenten på Oxford på 450 år. (…) I 2010 sa Carlsen at Nunn var for intelligent til å bli verdensmester i klassisk sjakk: “Han har altfor mye i hodet. Hans enorme forståelse og kunnskapstørst er til hinder for sjakkspillingen.”» Men kanskje bidro forståelsen til å bli mester i 65+.

 6. Widar sier:

  Her må det salutteres og gratuleres for et strålende resultat!

 7. AtleG sier:

  Gratulerer, artig å følge partiene dine, Ole.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.