Kjempestart av Ole Chr. Moen i Senior-VM!

6 Responses

 1. Vi krysser fingrer og tær!

 2. Leif Øgaard sier:

  Dessverre ble det tap med svart mot Nunn. Ole gjorde en unøyaktighet allerede i 5. trekk og måtte slite i resten av partiet med en dårligere stilling. Men han ligger likevel på annen plass og det er fortsatt muligheter til storeslem i det det er 11 runder.

 3. Leif Øgaard sier:

  Ole Chr. kom sterkt tilbake i 6. runde og slo IM Birnboim i et fint angrepsparti. Da ligger han på 2. plass med 5 av 6 kun et halvt poeng bak ledende Nunn som avgav en remis.

 4. Leif Øgaard sier:

  Dessverre, i 7. runde tape Ole mot Terry Chapman, England. Etter å ha spilt flere gode partier kom da baksmellen. I utgangspunktet en jevnbyrdig motstander men vår mann spilte flere unøyaktige trekk. Nå er det fire partier igjen og seieren er nok forduftet. Men i denne klassen, 65+, kan mye skje når de gamle blir slitne!

  • Leif Øgaard sier:

   Nå skjedde den en sensasjon til, nemlig at Nunn tapte for GM Campora, Argentina. Da leder etter 7 runder Campora og Chapman med 6 poeng foran bl.a. Nunn på 5,5 (pluss 4 til) og Ole Chr. på 5, altså fortsatt håp i hengende snøre!

 5. Øystein Brekke sier:

  Lar seg vel ikke helt fullføre på dette prestasjonsnivået, men strålende levert, og ønsker inderlig en god innspurt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.