Pål Moe 80 år

6 Responses

 1. Leif Øgaard sier:

  Gratulerer Pål! Du verden som tiden går. Imponerende CV du har! For 60 år siden spilte vi begge i klasse 4 i klubbmesterskapet. Den gang var det veldig mange med i hver klasse og det var ikke enkelt å rykke opp. Men ser i OSS-i-mellom fra 1962 at du rykket opp fra klasse 4 til 3. Jeg måtte vel bli der et par år til med bl.a. legendariske Wasteson. Uansett, du har alltid vært en kjernekar, god feiring!

 2. Widar sier:

  Jeg vil også gratulere til en ekte senior!
  Det går jo nå mot sommer i Chile, så du sitter vel utendørs og spiller sjakk. Jeg sier på vegne av alle oss som hører at minusgradene står og banker på døra: Hygg deg i sola!

 3. Sylvia Johnsen sier:

  Vi visste du var merittert, Pål Moe, men det er måte på…

  I klubben er du en av få, den eneste jeg vet om faktisk, som benyttet seg av et medlemstilbud vi hadde en gang i tiden: Betal årskontingenten multiplisert med 10 — og få livslangt medlemskap. Så for min del vil du således gå inn i historien som medlemmet vi har trolig har tapt mest penger på, kun slått av et par stormestere og andre tittelhavere. Du har ikke dårlig selskap, altså!? Har du noen gang?

 4. AtleG sier:

  Gratulerer! Alltid hyggelig med Pål på besøk i klubben. Han har en av Norges største samlinger av sjakkbøker. Dessuten kjøper han ofte sjakkbøker i flere eksemplarer. Jeg tror han har «Sjakken eller livet» plassert på ulike adresser i Norge og Chile.

 5. Ole Chr Moen sier:

  Vel overstått! Jeg er nettopp kommet hjem fra en reise halvveis til Chile.

 6. Pål Moe sier:

  Takk til dere alle for vennlige ord og gode påminnelser. Jeg ser først idag det dere har skrevet. Derfor dette forsinkede tilsvar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.