Klubbkveld 20. mars

11 Responses

 1. Widar sier:

  Det er ikke mange erfarne bakspillere igjen i klubben. Jeg kan derfor møte opp og prøve meg forsiktig. En av få erfaringer på området var da jeg spurte en spiller om hvorfor han ikke satte motstanderen matt, og fikk kontant svar: «Jeg hadde andre planer!» Jeg får føye til at han vant partiet. Kanskje det også trengs flere bakspillere?!

 2. Jone sier:

  Er det her vi melder oss på? Jeg kommer! Hilsen benyttet sistereserve, OSS 4.

 3. Ole Chr Moen sier:

  Jeg kommer.

 4. Niels Henrik Angaard sier:

  Jeg kommer veldig gjerne.

 5. Alireza sier:

  Jeg blir med.

 6. Eilya sier:

  Eilya kommer veldig gjerne.

 7. Hanne Merete Ramstad sier:

  Jeg kommer 🙂

 8. Hei! Vi vil gjerne bli med! Andreas og sjakk glade foreldre ♟♟♟

 9. Tamas Dienes sier:

  Jeg er med

 1. 7. mars, 2022

  […] har Bærum borte!) før det hele avsluttes mot Akademisk hjemme 20 .mars. Avslutningen markeres med Klubbkveld med servering samme kveld, start når sist brikke flyttes ca kl 16.30-17.00. Håper vi ses […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.