Norges beste ONLINELAG lever

Sylvia Johnsen

WFM

2 Responses

  1. Ole+Chr.+Moen sier:

    OSS vant OLONLINE med 145 poeng foran Bergen med 136 og Tromsø med 102. Emanuel Berg var suveren, mens blant annet Sondre scoret meget godt. Alle våre spilte ikke hele tiden, men det er opplegget. Jørgen Smith Kristiansen og Johne bidro til seieren med solid innsats.
    Mange klubber mobiliserte ikke sterkt til turneringen. Er dette et opplegg som har livets rett også etter Corona? Jeg tror det, men format og nivå kan jo vurderes. Takk til initiativtakerne nord i landet!

  2. Ole+Chr.+Moen sier:

    Jeg mente Norges beste onlinelag. OLONLINE spilles i september. Det er en annen historie.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.