Tom Ivar Jenkins til minne

12 Responses

 1. Leif Øgaard sier:

  En trist beskjed. Tom var en stor klubbpatriot og hans innsats for klubben i mange år har vært uvurderlig. Tom Jenkins fond og andre gaver til klubben som Nortekk superlyn og hurtigsjakk viser et stort hjerte og har gitt en fin stimuans til lovende spillere. Tom vil bli sterkt savnet.

 2. Widar Fossum sier:

  Jeg har i mange år hatt gleden av å samarbeide med Tom innen norsk sjakk. Ole Chr. har gitt et bredt bilde av Toms innsats til beste for sjakken både i FIDE og Norge – og i OSS som lå hans hjerte nært. Og alltid var Tom en person med humor. Jeg vil derfor lyse fryd over hans minne!

 3. Takk for fine minneord om pappa Ole Christian.
  Han var svært glad i OSS. Klubben og folkene rundt var viktige for han i alle år selv om han fysisk ikke kunne være tilstede den siste tiden pga helsetilstanden. Det var mang en gang at barnepass ble gjennomført i lokalene i Bogstadveien 30 på 80-tallet og jeg selv fikk møte alle de flotte menneskene og miljøet.

  Minneside er opprettet om Tom på; https://jolstad.vareminnesider.no/memorial_page/memorial_page_personal_info.php?order_id=3870706&set_site_id=75&cat=home&sign=5a890846e6f7e65cbda5a2641d9b2bc3

 4. Trist å høre. Tom var en fin type! Mye sjakk og moro med ham!! RIP

 5. AtleG sier:

  Tom var en klubbpatriot med sterke meninger og stor engasjement. Han var både morsom og raus, faktisk vårt rauseste medlem (i hvert fall siden Heftye). Et stort tap for oss alle og OSS.

 6. Gunnar Glendrange sier:

  Dette var trist. Vi visste helsen var dårlig, men ikke så dårlig. Tom var til det siste gryende opptatt av OSS. Og selv om det nok gjorde ham vondt langt inn i hjerteroten at OSS Elite ikke er hva det var, hadde han alltid et smil og en replikk på lur. Det har vært veldig inspirerende og bli kjent med hans engasjement og interesse.
  Tom vil leve med OSS i våre hjerter, han vil aldri bli glemt! RIP, Tom!

 7. Odd Ristesund sier:

  Jeg hadde gleden av å få hjelp fra Tom når det gjaldt overtakelse av kassererfunksjonen i OSS omkring 1990.
  Tom hadde utarbeidet en god kontoplan, og var fremragende når det gjaldt økonomistyring., en egenskap som alltid er viktig i organisasjonsarbeid..

 8. vigg0 guddahl sier:

  Dette kom brått på..
  Tom Jenkins kommer jeg aldri til å glemme..
  Viggo

 9. Kristian Trygstad sier:

  Dette var trist. Tom gjorde en stor innsats for norsk sjakk og for klubben. En ekstra takk for gode råd og godt humør underveis i perioden min som leder. Hvil i fred, Tom.

 10. Sylvia Johnsen sier:

  Han gjorde meg eitrende sint i 1989, så at han skulle bli en av mine favoritter kom som en overraskelse. Kanskje fordi jeg gjenkjente dette ekte og dype engasjementet han hadde for norsk sjakk, Oslo Schakselskap… og Lyn fotballklubb (min klubb det også). Pasjon er det beste ordet til å beskrive det.

 1. 5. august, 2021

  […] en av klubbens mest generøse støttespillere og klubbprofil Tom Jenkins døde i sommer var det bare trist, viss ikke for at han rakk å gi klubben en meget generøs gave […]

 2. 18. august, 2021

  […] en av klubbens mest generøse støttespillere og klubbprofil Tom Jenkins døde i sommer var det bare trist, viss ikke for at han rakk å gi klubben en meget generøs gave […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.