Så er vi igang

Sylvia Johnsen

WFM

7 Responses

 1. Eyvind Larre sier:

  Takk for artikkel, Sylvia! Turneringen har gått veldig bra så langt, selv om vi for tredje året sliter med ekstremt varmt vær. Spillerne er sporty og lar seg ikke affisere av varmen. Mange spennende partier, og en veldig spennende avslutning i morgen i både A og B-gruppa. Vi forsøker å legge ut så mange partier som mulig på Turneringsservice for de som måtte ha interesse av å spille gjennom partier. Det er gledelig å se den sterke turneringen i år, og fullbooket med 40 deltakere til start. OSS Junior International begynner å bli en flott fast sommerturnering i klubben!

 2. Ole Chr. Moen sier:

  Flott innsats av mange OSS(U)-spillere! Dette lover godt for fremtiden. Kan vi få med flere jenter enn seirende Linnea?

  • Linnea er plenty, og gratulerer med seier. Og glem ikke de som ikke var med denne gang, litt eldre Embla. Erle begynner å bli godt voksen og vil gjøre det stort snart.

 3. Ole Chr. Moen sier:

  Før fjerde runde I dag i Stavanger har alle våre fire deltakere: Axel, Sondre, Jens og Elias ratingfremgang. Stå på!

  • Spinnville prestasjoner av gjengen fra OSS som altså er i aldersgruppen 2007-2003!

   • Sylvia Johnsen sier:

    Ja, ikke sant. Jens har jo levert skikkelig når han ble beste OSSer og +14 ratingpoeng med en rating høy fra før. Synd at det ble den forsmedelige fjerdeplassen, men bra var det tatt i betraktning at Elias tok et poeng fra ham. Axel, Sondre og Elias strålte alle som en, de befester en god utvikling og alle tok reale jafs i rating. Fantastisk bra i Stavanger!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.