Nordisk klubblandskamp for lag

Sylvia Johnsen

WFM

12 Responses

 1. Ole Chr Moen sier:

  På OSS 1 spiller:
  1. Simen Agdestein (Grukjr)
  2. Lars Oskar Hauge (larso)
  3. Leif Erlend Johannessen (leffi)
  4. Timofey Galinsky (Timo1975)
  5. Andreas Moen (Lokolobo)
  6. Ward Altarbosh (Ward-Tsh)
  7. Jens Ingebretsen (Jens 1102)
  8. Lars Even Andersen (Larzh)
  Andreas og Lars Even står over første runde, som legges ut kl. 19.00 i dag. OSS 1 er rangert som nr. 5 av de 67 lagene i turneringen. Det er få svenske lag med, ellers er oppslutningen god. Invitasjonen gikk jo ut for få dager siden.

  På OSS senior spiller Leif Øgaard, Roar Elseth, Ole Chr. Moen, Sverre Johnsen, Aleks Semakoff, Viggo Guddahl, Anders Høyer Berg og Tarjei Svensen. Tarjei deltar fra Colombia.

 2. OSS kvinner starter med disse, hvis Yonnes nick kommer på plass og jeg lærer meg hvordan sette opp laget i turneringsoppsettet:

  LAGET første runde er:
  1. bislett – WGM Niina
  2. maudsjakkerdeg – WFM Maud
  3. Erle – Erle
  4. MÅ HA NICK – Yonne
  5. Svetlight – Svetlana
  6. HanneMR – Hanne

  Hvis vi møter et OSS-lag – ikke vær snille med oss, vi er ikke snille med dere 😉

 3. Ole Chr Moen sier:

  Det er meldt om én times utsettelse på rundestart til kl. 14.00 i dag skjærtorsdag.
  I morgen og lørdag spilles rundene kl. 13.00 og 16.00.

  Fortsatt god påske.

 4. Ole Chr. Moen sier:

  OSS 1 vant 12-0 i første runde, og er favoritt mot Sevland i andre. OSS Senior vant 11-1 mot et finsk lag og møter Viking fra Island med ratingsnitt 2466 i andre.

 5. OSS Kvinner og OSS Hobby møtes i 2 runde.

 6. Fra kalenderen vår kan dere følge lenke til lagene som spiller og se partiene LIVE på Chess.com, mens de spiller::

  http://sjakkselskapet.no/aktivitet/nicc-lagsjakk-pa-chess-com/
  .

 7. Ole Chr. Moen sier:

  OSS 1 leder NICC etter tre dobbeltrunder. Vi er ett av fire lag med 12 lagpoeng. Våre øvrige lag hevder seg rimelig godt. Kvinnelaget slo hobbylaget, men hobbylaget har klart seg anstendig. Youth 1 vant en storseier i tredje runde. Bruk Sylvias lenke over for å følge med. I morgen er der dobbeltrunder 13.00 og 16.30 (antakelig).

 8. Ole Chr. Moen sier:

  OSS 1 møter i fjerde runde i dag lørdag kl 13.00 et meget sterkt islandsk lag med fire russere på topp.
  Rekkefølgen på bordene er litt tilfeldig, knyttet til ratingen på Chess.com. Stormester Leif Øgaard var for eksempel fra start satt opp med 1200. Da OSS 1 vant mot Sandnes, var det Andreas Moen som møtte IM Rasmus Skytte, og gav bort det eneste poenget i matchen vi vant 11-1.
  Ungdomslagene våre har scoret bra, og kvinne- og hobbylaget henger også med. Resultatlistene kan være vanskelig tilgjengelige, men Følg Sylvias bruksanvisning over.

 9. Ole Chr Moen sier:

  Både OSS 1 og seniorlaget måtte nøye seg med ett lagpoeng i fjerde runde. OSS 1 slo islendingene på motstanderlaget, men slet mot russerne. Simen spilte uavgjort, men Lars Oskar tapte 2-0 mot Andreikin.
  For seniorlaget var det lagleder som litt unødvendig tapte 2-0.
  Damelaget vant, det samme gjorde ungomslag 1. Du finner matchene ved å følge lenkene; jeg slet litt med å få opp hobbylaget.

 10. Ole Chr. Moen sier:

  OSS 1 ligger på delt førsteplass før siste runde, på kvalitet bak et islandsk lag toppet av tre russiske stormestre.
  Vi møter islandske Viking, med to polakken på topp, som ligger ett lagpoeng bak. Det er mulig å følge runden live fra kl 13.05. Du må følge Sylvias oppskrift over, følg lenken til det OSS-laget di vil se på.
  Du kan heie så høyt du vil. Vårt lag toppes av Simen (grukjr) foran LarsO. Rekkefølgen på de siste fire er avhengig av Chess.com-raring. Jens og Lars Even, som begge har gjort en meget sterk innsats, står over siste runde.
  Våre ungdomslag, OSS youth 1 og to har gjort en meget solid innsats, det har også de tre voksenlagene hobby, kvinner og seniorlaget.

 11. Ole Chr Moen sier:

  I resultatlistene i Ches-results som er lagt ut, mangler individuelle resultater, og det er oppgitt at de seks første på laglistene har spilt alle runder. Det er jo ikke sant, flere spilte, og til dels mer enn de første på listen.

  • Leif Øgaard sier:

   og rekkefølgen på laget ble ikke bestemt av lagene selv eller rating, men rating i hurtigsjakk chess.com! Jeg startet med 1200 i rating, mens vår førstebordspiller ble Sverre Johnsen som forøvrig gjorde en god innsats mot sterk motstand. Dessuten visste man ikke som regel hvem man spilte mot pga. ukjente ‘handler’. Jo, det fantes forbedringpotensiale, men artig forsøk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.