Kongejakt!

4 Responses

 1. Flott spilt! I Fredrikstad i dag tapte OSS Hobby, men OSS Kvinner vant 3-1, der siste poeng dessverre var walkover tap.

 2. Ole Chr Moen sier:

  OSS 2 kom ned på jorden søndag, da vi tapte 3,5-1,5 mot Hønefoss. Ellers merker vi OSS at kadettlaget er på vei opp i andre divisjon, og at damelaget etter all sannsynlighet kommer seg opp fra 4. til 3. divisjon.

  I Østlandsseriens 1. divisjon deltar det i år 12 lag. Det betyr at fire lag skal ned. Med 50 prosent score hittil, er vårt andrelag ganske, men ikke helt sikre på å unngå nedrykk. Vi bør ha minst 50 prosent score i de tre siste rundene. Niende og tiende runde spilles første helgen i mars, når OSS har to lag som deltar i VM for seniorlag i Praha. Det betyr at vi må be dem som kan, stille opp for andrelaget, seiorlaget og damelaget. Ta kontakt med laglederne, Tarjei Svensen, Erling Steigum og Sylvia Johnsen, hvis du vil spille.

 3. Utrolig artig artikkel, Leif – tusen takk som deler!
  Litt av en Kongejakt! 13 av sorts 28 trekk er med Kongen!
  Kan det være verdensrekord? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.