Klubbprofil: Richard Bjerke

Sylvia Johnsen

WFM

2 Responses

  1. AtleG sier:

    Takk for et interessant portrett – fascinerende med shogi og alltid hyggelig med mimring fra 1980-tallet. Det første bildet i saken, kreditert S. Johnsen, er ingen fototeknisk lekkerbisken. Men pussig nok tok jeg akkurat det samme bildet – identitisk ned til den minste piksel – den 22.11 2006; jeg har nettopp sjekket mitt private bildearkiv. Bildet er fra Oslomesterskapet, en tid jeg arrangerte GP-turneringer nesten hver måned. En baktanke var å gi et tilbud til sønnen min. Flittige deltakere i disse turneringene var blant andre Lars Oskar, Sebastian fra OSS samt Aryan Tari og Johan Salomon.

    • Uffda, jeg brukte det bildet når jeg laget nettsider for kretsen i 2006, og trodde feilaktig det var mitt. Skal fikse kreditering. Litt utradisjonell vinkel og fint bilde av Richard.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.