Profil: Olga Dolzhykova

Sylvia Johnsen

WFM

6 Responses

 1. Ole Chr Moen sier:

  Olga gjorde en strålende innsats på første bord i OL i Batumi, både sportslig og sosialt. Gratulerer med dagen!

 2. AtleG sier:

  Gratulerer med flott portrett! (Jeg kommer nok til å fortsette å skrive Dolzjikova på norsk. Som statsansatt er jeg bundet av Språkrådets regler).

 3. Et fantastisk portrett du tegner av driftige Olga, Sylvia. Ble jo både rørt og glad på sjakken vegne at vi har fått en slik kapasitet til landet som gjør så mye riktig og viktig for sjakken i hovedstaden. Måtte hun få noe tilbake i bøtter og spann.

  Ellers artig å se at nettsidene deres lever 🙂 Keep up the good work!

  • Tusen takk, vi er flere som bidrar, og da blir det bra. Olga er gull!

   Når du først ser på våre profiler, ser jeg på dine – og denne om Paul Svendenborg, som alle burde lese, gjør meg enda mer skamfull fordi jeg «husket navnet, bare ikke helt hvorfra» når Tromsø-legenden stakk innom tirsdagslynsjakk ifjor sommer (12. juni). Beskjeden oppga gjesten 1900-cirka i rating, og Sigurd Gaure ville legge ut startskontingenten for ham når gjesten manglet småpenger. Hedersmenn begge to!

   http://tromsosjakk.no/intervju/lordagsintervjuet-paul-svedenborg-forteller/

 1. 18. mars, 2019

  […] 1972, og klubben stilte med fem kandidater i det åpne feltet på 26 kvinner og jenter. Klubbprofil WGM Olga Dolzhykova endte på andreplass bak Hanne B. Kyrkjebø, som hadde bedre kvalitet med samme poengsum 4,5 av 5 […]

 2. 2. mars, 2020

  […] var det åpenbart at klubbprofil Dolzhykova ikke kom til Bergen for å tape. Når hun kjempet seg til seier mot WIM Sheila Barth Standford i […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.