Betal kontigenten og vær lur!

Sylvia Johnsen

WFM

3 Responses

  1. Ole Chr Moen sier:

    Klubbturneringen er et tilbud til absolutt alle medlemmer. Vi forsøker å få på plass en sterk toppgruppe i år også – Sebastian har sagt at han er aktuell, og Lars Oskar, som ligger an til stormesterresultat i eliteserien, ser ikke bort fra at han stiller. Kommer Leif Øgaard? Jeg vet ikke. Send meg en sms hvis du er aktuell, eller bare meld deg på på vanlig måte. Ward vant overbevisende sist vår.

  2. Rune R. sier:

    Får vi vite tema for kurskveldene på forhånd?

  3. Ole Christian Moen sier:

    En opplagt Atle Grønn holdt et meget interessant foredrag om verdensmestrene i sjakk – sjakkgeniene mandag 21. januar. Det var ca. 20 tilhørere. Etterpå var Gunnar Glendrange om innspill til klubbaktivitwter. Han vil snakke med Olga!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.