Forsvarskunst av Svein Johannessen

5 Responses

 1. AtleG sier:

  Interessant! Ikke så ofte Svein prøvde å vinne på den tiden, så han må ha blitt provosert av hvits angrep. Jeg husker godt mesterskapet – jeg møtte både Sven, Leif og Ole Christian, men ikke Svein.

  • Leif Øgaard sier:

   Svein hadde av og til noen originale ideer, men jeg har aldri sett tilsvarende kongevandring i midtspillet, O-O-O, Kb8,Ka8,Kb8,Kc8,Kd8,Ke8,Kf8,Kg8,Kh7 og Kg8.
   Carlsen hadde noe tilsvarende mot Anand i Grenke tidligere i år der han i Rauser spilte Tc7 og deretter Kd8, Kc8, Kb8. Slik kan man bare spille når stillingen er ‘låst’.

 2. Ole Christian Moen sier:

  I dag tapte OSS 3,5 – 2,5 i Eliteserien for andre år på rad. Vi har et spennende prosjekt, hvor våre unge lovende slipper til på høyeste nivå. Dette kan love godt for fremtiden.

  • Leif Øgaard sier:

   Det er flott at man satser på unge lovende spillere. Men det er jo trist at OSS ikke lenger er noen toppklubb. Klubben med så mange stolte tradisjoner bør vel fortsatt ha litt ambisjnoner? Synes en rimelig målseting burde være å komme blant de tre beste selv om vi ikke greier å hamle opp med kjøpeklubben Vålerenga. Man kan vel sikkert reserver en plass på laget til en ung lovende, men da må man også fylle opp med Simen, Leif Erlend og Gausel i tillegg til Jon Ludvig. En ting var fjaskoen i fjor, men to år på rad??

 3. Og Olga, hun er god. Koskela spilte, ser jeg. Bra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Better Tag Cloud