Historiske sus over sjakkweb-tv

Sylvia Johnsen

WFM

5 Responses

  1. Ole Christian Moen sier:

    Hvis du får med at vårt medlem Anders Høyer Berg er blitt norgesmester i enda en variant av sjakk, blir bildet av hva som skjer omtrent komplett.

  2. Norgesmesterskap i legalisert juksing skulle jeg helst glemt, siden jeg ligger i bunn på tabellen, men selvsagt er det verdt å huske klubbens turneringssjef har gått andre veien og endt på toppen. Gratulerer Anders Høyer Berg for seier i Norgesmesterskapet i fjernsjakk 2017.

  3. Atle Grønn sier:

    Fin sak, Sylvia! Bjerke var ikke medlem hos oss særlig lenge selv om han hadde sitt første møte med en sjakk-klubb i OSS. Han ble snikinnmeldt i 1980 etter å ha vært borte fra organisert sjakk i mange år. Boka hans «Spillet i mitt liv» kan nok ikke kalles Norges første sjakkbok (Barda, Heiestad og flere …), men du mente kanskje Norges første ikke-pedagogiske eller ikke-tekniske sjakkbok. Selv regner Bjerke boka for Norges første selvbiografiske sjakk-bok.

  4. Ole Christian Moen sier:

    Med NM i Fischersjakk har vi plutselig fått 959 nye spill som vi heller ikke behersker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Better Tag Cloud