Vårturnering godt og vel halvveis

Sylvia Johnsen

WFM

7 Responses

 1. Ole Christian Moen sier:

  Atle Grønn, Nicolai Getz og Lars Oskar Hauge, Mats Persson, Ward al Trbosh, Hans Krogh Harestad og Elham Avdrlauf. Hvem som blir nr. 8 er åpent

 2. Ole Christian Moen sier:

  GM Leif Øgaard er åttende deltaker i Bergerturneringer.

 3. Dag sier:

  Bergertabell med de åtte inviterte spillerne er nå lagt ut på turneringssiden.

 4. Ole Christian Moen sier:

  Vårturneringen er vel i gang. Turneringsleder Dag Eriksen er foreløpig det i dobbel forstand. Han var sammen med blant annet Axel og Sondre en av vinnerne i første runde. I toppgruppen vant stormester Leif Øgaard mot Hans K. Harestad. Ward og Elham spilte remis, mens det er to utsatte partier. Dag vil registrere de viktigste partiene i turneringsseier.
  Til helgen er det lagkamper, men først kan du se Atle i Nytt på nytt fredag.
  Søndag har OSS fødselsdag.

 5. Ole Chr Moen sier:

  (IM) Tor Fredrik Kaasen erstatter Mats Persson i A-gruppen. Mats må arbeide på torsdagskveldene. Målsettingen er at han skal spille alle 7 rundene, som motstanderne har sagt seg villige til å gjennomføre. Du finner partiene som er spilt i turneringsservice.

 6. Ole Chr Moen sier:

  Nå er toppgruppen a jour. Ward leder, foran feltets eneste stormester, Leif Øgaard. Du finner fortsatt partiene i turneringsservice.

 7. Ole Chr Moen sier:

  Femte runde i toppgruppen ble spilt i går, med remis mellom Øgaard og Getz. Kaasen – Harestad var utsatt, mens Ward-Atle og Elham-Lars Oskar ikke var avsluttet da jeg gikk kl. 23.00. Følg med på tabellen! Både Sondre og Axel vant sine partier i B-gruppen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.