SoMe imellom

Sylvia Johnsen

WFM

4 Responses

 1. Odd Ristesund sier:

  Takk for innlegget, Sylvia, som bl.a. gjorde meg oppmerksom på Tom Jenkins fødselsdag.
  Jeg etterfulgte i sin tid Tom som kasserer i OSS, og lærte mye av ham. Tom har vært en viktig støttespiller for såvel OSS som norsk sjakk, bl.a. som president, og nå som sponsor. Han fortjener hyllest på sin dag.
  Siden jeg først tar ordet, la meg i all vennskapelighet komme med en liten kritikk av klubbens nettside. Som kjent blant de innvidde og godt orienterte, avsluttet OSS sitt tradisjonelle Sommerlyn 22. august. Roar Elseth vant sammenlagt A-klassen, og undertegnede vant B-klassen. Men på hovedsiden står overskriften – datert 2. august – altså midtveis i turneringen; «Roar Elseth og Elham Abdrlauf til topps i sommerlyn». Man må derfra foreta ytterligere to tastetrykk for å finne den endelige resultatlisten per 22. august. En må altså «bruke lupe» for å finne sluttresultatet.
  Her hadde det vært naturlig med en oppdatering på forsiden. Men for all del, jeg forlanger ikke portretter i Kim Jong-Un-stil, omrammet av blomster og ekeløv. Ved siste rundes start var klubbens leder Atle Grønn til stede, og jeg spurte ham – for spøk selvfølgelig – om det var bestilt fotograf og trommeslagere for avslutningsseremonien.
  Jeg har muntlig orientert mine nærmeste sjakkvenner om min triumf, som jeg ikke var alene om å føle ble noe underkommunisert. En av disse viste seg å være trommeslager, og tilbød seg å stille med fullt slagverk, helt gratis, om jeg skulle ønske det ved fremtidig anledning. Det var naturligvis hyggelig å ha et slikt tilbud i bakhånd. Men jeg belager meg på å nøyes med å tromme med fingrene på bordplaten, under mottoet Selvtrommet er veltrommet.
  Med disse ord melder jeg også min ankomst til morgendagens tirsdagslyn.

  • Ole Chr Moen sier:

   Gratulerer!
   Odd Ristesund har vært en trofast deltaker i sommerlyn, hvor han også i mange år var turneringsleder.

 2. AtleG sier:

  Gratulerer til Tom, en klippe i OSS og norsk sjakkliv og helt konkret vår viktigste bidragsyter/sponsor gjennom flere år. Tom Jenkins fond gjør det som kjent mulig å støtte de unge som satser mot eliten.
  Ellers gratulerer jeg også Roar og Odd, to av norsk sjakks mest utpregede lynspillere, med seire i sommerlyn! Takk for en munter kritikk, Odd!

 3. AtleG sier:

  fin innsats av Kimyia, Elias og Noah!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.