Profil: Syver’n 70 år

Sylvia Johnsen

WFM

7 Responses

 1. Ole Christian Moen sier:

  Jeg gratulerer! Øystein var selv en ildsjel i ungdomssjakken, men det får vel bli en annen historie. Vi ses i klubbmesterskapet til høsten.

 2. AtleG sier:

  Gratulerer – flott bursdagsportrett! Veldig hyggelig å ha Øystein tilbake i klubben. Han har fôret meg med tyske sjakkblader i en årrekke. Takk!

 3. Leif Øgaard sier:

  Gratulerer med 70-årsdagen Øystein!
  Husker godt juniorlandskampen du spilte i OSS-lokalene i 1966. Mange lovende spillere der. Wibe, Disch, Hatlebakk, Iversen Hjerternes og da du. Var Torger Strand og Harestad der også? Morsomt, Wibe som spilte mot Sibe.

 4. Leif Edvin Wærstad sier:

  Gratulerer med vel overstått 70 års dag!

 5. Sissel Beate Eriksen sier:

  Flott intervju. Øystein fortjener det!

 6. Fint at noen leser slike saker i sommerferien, så får det bare være at jeg ikke fikk med meg at Øystein Skar var en driftig ungdomsjakklærer i Trøndelag, startet opp Trøndelag sjakkrets og restartet sjakklubben, som svigerfaren var med å stifte i 1929, Blant annet arrangerte Skar NM individuelt for barn og ungdom i 1978.

  Alt som skjer i et sjakkliv og alt det glemte, gratulerer med dagen som var i det minste.

 7. Richard Wicklund-Hansen sier:

  Jeg trodde det hersket feriestemning i OSS, men tok likevel en titt på «OSS i mellom» og til gledelig overraskelse, et herlig profilintervju med Øystein Skar. Jeg markerte dagen med å sende mitt sjakktrekk kombinert med gratulasjon til en Berlinferierende Øystein. Vi spiller non-stop på nettet. Samme dag fulgte hans trekk med følgende kommentar «FIkk inspirasjon etter to Weiss Bier»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Better Tag Cloud