Når sommernatta ligg utover vannet…

Sylvia Johnsen

WFM

2 Responses

  1. AtleG sier:

    takk, Sylvia. Du har tatt kvelden på kornet. (Takk for sitatet fra boka mi, også, i den siste bildeteksten 😉 …) Fredrik overtalte meg til bughouse (sjokk/sjåk). Jeg sa jeg ikke drev med slikt, men han påsto vi spilte for tsjuuuu år siden. «7 år siden? Det tviler jeg på», sa jeg. «Nei, ikke 7», sa Fredrik. «Tror ikke jeg spilte for 20 år siden, heller», sa jeg. «27 år siden», sa Fredrik. OK. Etter en artig bughouse, der Simen er temmelig god (dog er Lars Oskar visstnok den beste for tiden) gikk vi over til crazyhouse (ikke spør …). Da jeg dro hjem kl 01.10, startet en timanns berger lynsjakkturnering. De siste gjestene forlot sommerfesten lørdag formiddag.

  2. Jeg hører fra Tamas han tok taxi og kom hjem kl 4, så noen var utvilsomt igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.