Alle bekker små …

Sylvia Johnsen

WFM

6 Responses

 1. Atle G sier:

  Jeg takker de 28 som virkelig gir et betydelig bidrag til klubben denne gang! Jeg har hørt om sjakk-klubber med inntekter i hundretusenkroner-klassen, så det finnes andre storspillere der ute.

 2. Kongsvinger SK hadde en kommisjonær som kasserer i mange år og deres 10 medlemmer ble så rike at alle begynte å krangle, er historien jeg har hørt…. Så var det Alta SK med alt bråket der., eksklusjoner og injurierettsaker. Gamle historier, sladder med noe sant og usant?!

 3. Ole Chr Moen sier:

  Tore Jan Nilsen tente en sigar med en femtilapp i klubben. Hans forklaring var at det kostet ikke mer enn å tippe for hundre kroner, når det bare er halvparten som betales tilbake i premier. I dag er situasjonen en annen; i tillegg til premien går fem kroner av hundrelappen til OSS! Da koster det litt mer å tenne sigaren.

 4. Tom Jenkins sier:

  Har spilt lotto med samme 36 rekker hver uke siden 1993. UTEN Å VINNE EN ENESTE PREMIE. Godt å se at hvertfall noe av innsatsen havner et fornuftig sted.

 1. 19. mai, 2017

  […] Å drive sjakklubb midt i Oslo er ikke det billigste, og pengene finner alltid ben å gå på når det arrangeres turneringer, klubben skal delta i Østlandsserien, Norgesmesterskapet for lag og Europacup. Klubben har alltid tatt mål av seg å være en ledestjerne for norsk sjakk, et sted der de beste og ivrigste får masse spillerom. Lokalene er store og krever sitt til husleie, vasking og rydding. Ingenting av dette er mulig uten de frivillige, eller gamblere i Norsk Tipping som gir grasrotandelen sin til Oslo Schakselskap; Alle bekker små… […]

 2. 24. september, 2017

  […] som gir klubben ekstrainntekter når vi leier til Universitetet i Tromsø, og medlemmer som gir grasrotandelen til OSS. Siden den gang har gevinsten fra spill i Norsk Tipping blitt doblet til kr 24.289 i sist […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.