Sebastian putrer og går

Sylvia Johnsen

WFM

3 Responses

  1. Ole Christian Moen sier:

    Sebastian var en klippe på klubblaget i Codanserie.

  1. 17. april, 2017

    […] Mihajlov i IM-gruppen. Han har gjort små skritt framover lenge og det har blitt lagt merke til her.  Med en fjerdeplass i IM-gruppen var det nok til fersk IM-norm for Mihajlov, som gjør viktige […]

  2. 2. juni, 2017

    […] overraskelse for noen som har fulgt IM Mihajlov over mange år, her skrev vi om gode prestasjoner i Stockholm Open like før First Saturday-turneringen. Likevel er det viktig å markere anledningen og sette […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.