Klubbmesterskap i skyggen av VM-kamp

Sylvia Johnsen

WFM

6 Responses

  1. Atle G sier:

    En spennende sjakk-høst med både klubbmesterskap og VM (hvorfor må slike begivenheter alltid kollidere?). Gratulerer med omtale av deg selv i tredjeperson! Et lite kunststykke. Jeg har forresten vunnet mot herr Johansen (av Bøckman en gang omtalt som «departementsjurist» i Aftenposten, så han kan ikke være lett å slå).

  2. Sylvia sier:

    Da ser bokføring av partiene å være i boks, og Atle Grønn tapte mot FM Ward Al-Tarbosh som gikk opp en fin sum på rating og endte på tredjeplass. Grønn kom bak Tryggestad på kvalitetspoeng, som også gjenspeiler deres individuelle oppgjør.

    De siste partiene i Gruppe B endret også på kvalitetspoengene, slik at 13-årige Sondre Lillestøl Melaa kom på tredjeplass foran Morten Rolstad.

  3. Da har vi fasit og Rijad Dupovac dro det lengste kvalitetskortet og endte på tredjeplass i gruppe B, mens IM Nicolai Getz avsluttet med to strake seire og kom på en solid tredjeplass i gruppe A, ingen kvalitetspoeng var nødvendig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.