Teater Brecht

Sylvia Johnsen

WFM

4 Responses

  1. Atle G sier:

    Herlig, Sylvia! Godt vi har noen kultur-personligheter som deg i sjakkmiljøet som vet å prioritere selv i disse VM-tider. En liten saksopplysning: Iunker er forlengst ferdig med sin Brecht-avhandling. Han holder på med en ny dr. avhandling på kunsthøyskolen.

  2. Jeg prioriterer hardt når jeg ikke sjekker små og store detaljer. Fint at dette er en frivillig blogg med toleranse for unøyaktigheter 🙂 Fin kveld Atle, ungdommen var strålende, sånne arrangement må vi ha mer av.

  3. Elias Sidali sier:

    svart står klart best syntes jeg !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.