Kovachevs revansje

Sylvia Johnsen

WFM

7 Responses

 1. Atle G sier:

  Takk for denne, Sylvia. Jeg følger med på unge Kovachev. Har skrevet en tidløs, liten stubb om ham – uten sjakktrekk – som jeg har hatt liggende et halvt års tid. Den kommer i Dag og Tid neste uke.

 2. Ole Chr Moen sier:

  I siste runde tapte OSS for Cheddleton. Det ble tap på første bord og deretter fem remiser. Sebastian Mihajlov sikret seg IM-napp med remis mot Simon Williams. I sum har laget slått egen rating. E

 3. Wow. Det var ingen dårlig sisterunde, og likevel litt surt. Bra med et ungt lag og napp., sier jeg. Mye solid sjakk i dettw laget.

 4. Ole Chr Moen sier:

  Vi får begynne å spare, og prøve å få med to sterke lag i neste års turnering i Monte Carlo. Alt i alt er årets innsats som forventet. Plasseringen på tabellen beror på mange tilfeldigheter. Stemningen i laget har vært god, til tross for litt smpforkjølelse.

 5. Sylvia sier:

  Jeg så at Kovachevs resultat var sterkt, men at han faktisk kunne tatt IM-napp med et parti mer visste jeg ikke. Gratulerer i alle fall til Sebastian Mihajlov som sikret sitt andre!

 6. Daniel K sier:

  Tusen takk og veldig hyggelig med litt omtale, men diagramstillingen er ikke fra mitt parti! Derimot klarte jeg kunststykket å glemme tiden i et sluttspill med bonde over der motstanderen hadde tilnærmet full kompensasjon. Heldigvis gjorde de andre gutta på laget jobben, noe som gjorde smerten litt mindre. Etter dette gjorde jeg det eneste riktige og satte meg selv ut av laget på flekken, med planen om å komme sterkere tilbake i de tre siste rundene, noe jeg klarte… PS! Haha Atle, unge Kovachev, den var god:)

 7. Sylvia sier:

  Uffda, jeg surret med Chess24 fordi det samme partiet kom opp på alle… det var en teknisk glitch der, har aldri likt deres løsning og forsøkte finne partiet på Chessbomb, men akk o’ve… Ditt parti var ikke med der heller. Viktigste var selvsagt din oppfølgingen, der du sto over et parti for deretter å ta 2,5 poeng av 3. Meget god revasje, sier jeg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.