De som er igjen…

Sylvia Johnsen

WFM

3 Responses

  1. Nille Lauvås sier:

    I tillegg til å sikre rekrutteringen til OSS ved å få opp folketallet, og Simen Agdesteins arbeid ved NTG, kan det også nevnes et annet vellykket rekrutteringsarbeid: Annen hver onsdag organiserer IM Atle Grønn sjakktrening for barn og ungdom i OSS’ lokaler. Målgruppen er spillere som har spilt en del barnesjakk, og som er på vei over i voksensjakk. Treningen har vært et viktig trekkplaster for å rekruttere nye medlemmer til klubben, og gir unge spillere verdifull trening. Han fortjener minst et rojalt hageselskap for innsatsen!

    • Atle G sier:

      takk for det, Nille! Til dere andre: Nå trekker Nille og jeg oss ut av OSSU-styret etter dagens vellykkede årsmøte. Nille har gjort en flott jobb som leder. Men OSSU er i de beste hender da ektemannen Simen Gaure overtar 🙂 Jeg har OSSU-trening i morgen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.